Copyright 2023 - © Potens perforacija / Design by www.cacakuzivo.rs

U našim proizvodnim pogonima možemo kvalitetno da perforiramo različite materijale debljine od 0.3mm do 15mm. Perforacija može biti sa okruglim, kvadratnim, elipsastim, pravougaonim, trouglastim, puzlovanim, šestougaonim, duguljastim, kombinovanim, ukrasnim otvorima, oblicima otvora po želji kupca. Isto tako možemo kvalitetno uraditi perforaciju sa mostovnim i džepastim prorezom. Možemo kvalitetno utiskivati različite oblike u materijal i to sverno, romboidno, elipsasto i naizmenično (šah). U mogućnosti smo da perforiramo razne vrste materijala kao što su: toplovaljani, hladnovaljani, nerđajući čelični limovi, čelični limovi otporni na habanje, limovi od obojenih metala, celuloidne i polietilenske ploče, veštačku kožu i dr...

Perforirane limove isporučujemo u trakama širine od 20mm do 1600mm i dužine od 100mm do beskrajne trake (u zavisnosti od debljine). Međutim sa završetkom perforacije nije gotov proizvod jer mi možemo prema zahtevu kupca seći, savijati, zavarivati.

Perforacija sa okruglim otvorima

.Perforacija sa okruglim otvorima

Kvalitetno perforiramo različite materijale sa širokim dijapazonom otvora od Ø0.6 do Ø200mm. Perforacija sa okruglim otvorima može biti u paralelnom i naizmeničnom rasporedu, koraka perforacije i propusne moći prema zahtevu kupca i tehničkim mogućnostima.

Perforacija sa kvadratinim otvorima

Perforacija sa kvadratinim otvorima

Možemo uraditi različite dimenzije kvadratnih otvora koji mogu biti sa oštrom ili zaobljenom ivicom u naizmeničnom i paralelnom rasporedu sa korakom perforacije i propusnom moći prema zahtevu kupca.

Perforacija sa pravouglim otvorima

Perforacija sa pravouglim otvorima

Perforacija sa duguljastim otvorima

Perforacija sa duguljastim otvorima

Veliki izbor otvora koji se izrađuju u paralelnom, naizmeničnom i paralelno-naizmeničnom rasporedu. Dužina otvora se usmerava po dužini ili širini materijala.

Perforacije sa trouglastim otvorima

Perforacije sa trouglastim otvorima

Veliki izbor trouglastih otvora sa rasporedom i korakom perforacije prema zahtevu kupca.

Perforacije sa šestougaonim otvorima

Perforacije sa šestougaonim otvorima

Perforacija sa šestugaonim otvorima može biti u paralelnom i naizmeničnom rasporedu, koraka perforacije i propusne moći prema zahtevu kupca i tehničkim mogućnostima.

Perforacija sa džepastim prorezom

Perforacija sa džepastim prorezom

Veliki izbor džepastih proreza sa rasporedom i korakom perforacije prema zahtevu kupca.

Perforacija sa mostovnim prorezom

Perforacija sa mostovnim prorezom

Perforacija sa mostovnim prorezom može biti u paralelnom i naizmeničnom rasporedu, koraka perforacije i visine istisnutog lima prema zahtevu kupca i tehničkim mogućnostima.

Utiskivanje oblika u materijal

Utiskivanje oblika u materijal

Veliki izbor oblika za utiskivanje sa rasporedom i korakom utiskivanja prema zahtevu kupca.

 

Galerija slika - PERFORACIJA

QR Code - web address

POTENS PERFORACIJA - Perforacija - QR Code Friendly

Web Traffic

Today23
Yesterday89
This week310
This month23
Total214132

četvrtak, 01 jun 2023 11:51